Szállodánk

A Bohém Art Hotel Budapest új, különleges szállodája. Kiváló fekvése mellett – a történelmi belvárosban, 50 méterre a Váci utcától és a Dunaparttól – nemcsak egyesíti a legkeresettebb városi szállodák (design és hip hotelek) stílusjegyeit, de jól megkülönböztethető, egyedi tulajdonsággal is rendelkezik: az egykori, híres Szénássy Körzőgyár épületéből újjávarázsolt szálloda galéria is egyben, ahol a kortárs, fiatal magyar képzőművészet az épület minden szegletében megtalálható.

Szállodánk a bohém lét szabadságát, könnyed gondtalanságát közvetíti a művészeti galériák, kiállítások inspiráló légkörével. Minden szobánk saját, egyedi hangulattal rendelkezik, festmények, grafikák és egyéb műalkotások sugározzák a kreatív szabadság érzését. A közösségi terek egy adott művész munkásságából mutatnak be érdekes részleteket. Galériánk - melyben fiatal és elismert művészek kiállításai egyaránt helyet kapnak - egy eleven, bohém közösségnek ad otthont.

Szállodánk vendégei a képek alapján is választhatnak maguknak szobát. Eldönthetik, hogy melyik műalkotás passzol ízlésvilágukhoz, aktuális hangulatukhoz leginkább.

A Bohem Art Hotel elhelyezkedésének köszönhetően vendégeink átélhetik Budapest történelmi belvárosának különleges atmoszféráját is. A hangulatos sétálóutcák, szórakozóhelyek, kávézók és éttermek közelsége, valamint a belvárosi élet pezsgése szállodánk bohém és kreatív légkörével együtt meghatározó élményt nyújtanak vendégeinknek.

arrow