Feltételek

Szobaáraink

Szobaárainkat Euroban határoztuk meg, melyek tartalmazzák a büféreggelit és az ÁFA-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, azonban vendégeink részére visszaigazolt árainkat garantáljuk.

Fizetési feltételek

Minden foglaláshoz hitelkártya garanciát kérünk. A garancia nem minősül fizetésnek, a hitelkártya bejelentkezéskor is szükséges. Elfogadott bank / hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. A számla készpénzzel történő kiegyenlítése (Euroval, Forinttal) is lehetséges. Fenntartjuk a jogot a bankkártyák érkezés előtti előengedélyezésére.

Foglalási feltételek

Visszatérítendő foglalások:

A szállodai szobaköltség helyi valutában (Forint) kerül fizetésre a Magyar Nemzeti Bank hivatalos váltási árfolyamán. A feltüntetett Eurós árak tájékoztató jellegűek és depozit nem kerül terhelésre. Fenntartjuk a jogot a bankkártyák érkezés előtti előengedélyezésére.

Nem visszatérítendő foglalások:

Amennyiben foglalását nem visszatérítendő kondíciókkal foglalta, a teljes szobaköltség előzetesen kerül terhelésre helyi valutában (Forint) a Magyar Nemzeti Bank hivatalos foglalás napi váltási árfolyamán. A feltüntetett Eurós árak tájékoztató jellegűek.

Foglalás lemondása

A foglalás legkésőbb az érkezést megelőző 24 órával mondható le kötbérmentesen. Ez időtartamon túli lemondáskor, illetve no-show esetben az első éjszaka árát terheljük kötbérként. Csomagajánlataink, illetve speciális kedvezményes ajánlataink esetében a lemondási feltételek eltérőek lehetnek, melyeket minden esetben feltüntetünk.

Bejelentkezés

Szobáink az érkezés napján 14 órától foglalhatók el. Korábbi bejelentkezés előzetes kérés alapján, visszaigazolásunk szerint lehetséges.

Kijelentkezés

Szobáinkat kérjük az utazás napján 11 óráig elhagyni. Későbbi kijelentkezés esetén (előzetes egyeztetés hiányában) annak díját terheljük, este 18 óra utáni utazás esetén egy éjszakára vonatkozó szobaárat terhelünk. Vendégeink csomagszobánkat térítésmentesen vehetik igénybe.

Gyermekkedvezmény

12 éves kor alatti gyermekek elszállásolása a szülők szobájában, franciaágyuk megosztása vagy pedig babaágy használata esetén díjmentes. 12 év feletti gyermekkel érkező, illetve többgyermekes családok részére Bohem Hip Suite szobáinkat ajánljuk. Kényelmük érdekében foglalásukban minden esetben jelezzék gyermekeik számát és életkorát. Babaágy és pótágy biztosításához előzetes egyeztetés szükséges, bizonyos szobákban ezek elhelyezése nem megoldható.

Háziállatok

Kisebb termetű háziállatok szállodánkba történő behozatala előzetes egyeztetés alapján lehetséges, 20 € / éjszaka felár megfizetése mellett. Kérjük, foglaláskor jelezzék igényüket kollégáinknak. Háziállatok bevitele reggeliző termünkbe nem engedélyezett.

Nemdohányzó szálloda

A Bohem Art Hotel teljes épülete és minden szobája dohányfüsmentes. A hatósági előírásokkal összhangban a dohányzás a szállodában nem megengedett. A szabály megszegése esetén díjat számíthatunk fel. Dohányzó vendégeinket kérjük, hogy dohányzásra a szálloda épülete előtt erre kijelölt területet használják. Köszönjük.  

További kérdése, illetve a foglalás során esetlegesen felmerülő probléma esetén kérjük keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.

arrow