Környék

A Bohem Art Hotel Budapest történelmi belvárosának közvetlen középpontjában található. Szinte csak pár lépés a festői Dunapart és a város fölé emelkedő Gellért-hegy lenyűgöző látványa, csúcsán a Citadellával és a híres Szabadság-szoborral. A nemzetközileg is méltán híres Gellért-fürdő pár perc sétával megközelíthető a közelmúltban korhűen rekonstruált Szabadság-hídon keresztül.

Budapest leghíresebb sétálóutcája, a szállodánk közvetlen közelében található Váci utca, mely éttermek, kávézók, szórakozóhelyek és üzletek forgatagát kínálja a várost felfedezni kívánó látogatók számára.

A gasztronómia iránt rajongó vendégeink bizonyára hosszú időt fognak eltölteni a mindössze 200 méterre található Nagyvásárcsarnokban, mely számos Budapestre látogató híresség tetszését is elnyerte.

A főváros dunaparti látképét meghatározó új kulturális központja, az egyedi elemeket felvonultató CET néhány percnyi sétával elérhető. Az épületben szórakoztató egységek, kiállítótermek, éttermek, művészeti galériák, design üzletek várják a kultúra és a szórakozás iránt érdeklődő vendégeket.

Szállodánk autóval és tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. A 2-es, 47/49-es villamos és a 4-es metró Fővám téri megállója gyorsan elérhető, a 3-as metró Kálvin téri megállója 5 percre található.


arrow